a PRÉMIUM FOTÓSOK

/files/files/images/fotosok-teaser.jpg

Rólunk

"Nem lehet mindenki ott, ezért megy oda a fotográfus, hogy általa mindenki ott lehessen” - mondta egy híres dokumentarista fotográfus és nagyon igaza volt. Az esküvő az a jeles esemény egy jegyespár, egy család életében, amiben a közösen eltöltött örömteli percek, órák rengeteg szép emlékkel gazdagítják életünket. Ahhoz, hogy ez az emlék tényleg örök legyen, minőségi és tartós, mindeképpen szakember segítsége kell. A prémium jelző számunkra ezt fémjelzi. Hétről hétre minőségi emlékképeket készítünk a jegyespárok részére, mindig a maximumot kihozva magunkból miközben szorosan együttműködünk az esküvőtökön minden szolgáltatóval. Ellenőrizhető referenciákkal, átlátható árajánlatokkal és több éves tapasztalattal segítjük esküvőtök már a szervezés korai szakaszában is, hogy a végén létrejöjjön az amit megálmodtatok, az igazi nagy nap!"

az ALAKULAT

Kovács Krisztián

Kovács Krisztián

Esküvőt fotózni? Nem könnyű. Minden alkalommal úgy indulok neki, mintha az első lenne. Fontos, hogy minden stimmeljen, legyen meg az összhang, kapjam el a ritmust. A pillanatot nem lehet megismételni, az én dolgom, hogy éljek azzal az eggyel amit láthatok és a nagy napon megörökíthetem.
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Természetes helyszínek, Extrém körülmények
Gép:
2db Canon 5D Mark IV
Lakhely:
Nagykanizsa
Telefon:
+36305603455
Honlap:
www.kkfoto.hu
Molnár Arnold

Molnár Arnold

A fényképezésnek van egy technológiája, amit meg lehet tanulni, el lehet mondani. És van valami, ami nehezebben körülírható, ez maga a katalizátor: a fényképész, Aki megmutatja azt is, ami szabad szemmel nem feltétlenül látható, tapasztalható. …a fényt a szemedben, a mosolyotokban… Amikor összeér a homlokotok… amikor megcsókol… amikor átölel… A mulandó pillanatokból készít valami megfoghatót, valami maradandót. Hiszem, hogy a fényképezés több puszta dokumentálásnál és én olyan képeket szeretnék átadni, amit elővehetsz, ha emlékezni akarsz, ha könnyezni akarsz, ha újra átakarod élni a TE TÖRTÉNETEDet. Amit kitehettek a falatokra és valahányszor elhaladsz mellette, mosolyogj!
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Hangulatos fotók, érzelemmel teli egyedi pillanatok
Gép:
Nikon D850
Lakhely:
Szombathely
Telefon:
+36706357454
Honlap:
www.molnararnold.hu
Somornai Tamás

Somornai Tamás

Esküvő fotós pályafutásom ugyan csak pár éve kezdődött, de úgy érzem, megtaláltam azt vonalat, amit a legjobban szeretek csinálni. Nektek örömet szerezni a képeimmel. Célom, hogy minden párt elégedettség töltsön el a kész fotók és albumok átvételekor. Nincs annál jobb érzés, mikor az esküvő után kíváncsian várjátok az anyagot, és mosolyogva vagy akár könnyes szemmel adjátok tudtomra, hogy valamit jól csináltam. Ezekért a pillanatokért csinálom az egészet.
Csatlakozás ideje:
2018
Specialitás:
Érzelmek, elkapott pillanatok, színek, hangulatok, látvány
Gép:
Sony A7 III
Lakhely:
Sopron
Telefon:
+36 30 540 6546
Honlap:
www.somornaitamas.hu
Házi Zsolt

Házi Zsolt

Sziasztok! Úgy látom jó helyen jártok, ha az esküvőtökre olyan fényképészt kerestek, aki szerint az elegáns, valódi érzelmeket megörökítő momentumokon túl a spontán, felszabadult, őszinte képek adják vissza azt a hangulatot, melyekre tekintve akár évtizedes távolságból is visszaidéződnek a nagy nap emlékei. Tekintsétek meg a portfóliómat és keressetek bátran!
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Őszinte pillanatok, "lopakodó" üzemmód, kisgyerekek
Gép:
Canon EOS 5D Mark III, Canon EOS 6D
Lakhely:
Szombathely
Telefon:
+36 30 238-4080
Honlap:
www.hazizsolt.hu
Major Tamás

Major Tamás

..igen én vagyok...a DON... :) ...Don Tomasso
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
fáradhatatlan kreatívok :)....és Mallorca, Italy
Gép:
Canon EOS
Lakhely:
in the world. :)
Telefon:
+36-70-569-1326
Honlap:
www.dont.hu
Fellner Felícia

Fellner Felícia

Csatlakozás ideje:
2020
Specialitás:
Különleges színek, igazi érzelmek, egyedi kreatív helyszínek, kutyaszerelem
Gép:
Canon 5D Mark IV és Canon 6D
Lakhely:
Keszthely
Telefon:
06703827025
Honlap:
www.feliciafellner.com
Bolla Gábor

Bolla Gábor

Úgy tartja a mondás, hogy a szem a lélek tükre és ha ez igaz, akkor egy ember látásmódja, a saját lelkének kivetülése, azaz egy fényképész munkássága elárulja, hogy milyen ember valójában. Őszinte, tiszta pillanatokkal szeretnélek Titeket megajándékozni, ehhez nem kell mást tenneket, csak egymást igazán szeretni, forrón ölelni, a többit bízzátok rám! Egy vágytól fűtött csók pillanata százszor több érzelmet sugároz, mint egy tökéletesen beállított póz. Idézzétek fel és mutassátok meg a kamerák előtt is, hogy milyen tűz égett bennetek az első randin, milyen volt az első csók, ha igazán szeretitek egymást ez nem jelenthet gondot.
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Természetes és letisztult kreatívok, elkapott pillanatok és a party fotók, amik szinte megszólalnak :)
Gép:
Nikon D3s
Lakhely:
Zalaegerszeg
Telefon:
+36 30 989 5962
Honlap:
www.bollagabor.com
Csigó Gergely

Csigó Gergely

Az esküvő fotózás számomra nem munka, hanem szenvedély. Minden alkalmat kihasználok egy esküvőn arra, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból, mert így a pár is a lehető legtöbbet kapja és látja a saját esküvőjéről. Az esküvői fotós legfontosabb feladata talán az, hogy minden olyan pillanatban jelen legyen, amit mindenki örökkévalónak álmodik meg, de csak ezred másodpercig tart!
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Művészi megközelítés, érzelmes pillanatok, klasszikus értékrend új köntösben
Gép:
Sony Alpha A7III
Lakhely:
Sopron
Telefon:
00-36-30-867-3567
Honlap:
www.csiger.com

Oszd meg:

Newsletter